počet produktů: 0
cena: 0 CZK (0 EUR)
počítadlo přístupů
online: 0
dnes: 1
celkem: 117712
DOPORUČUJEME / TRENDY

SEJROŠKA - MEJKAP TUTORIÁL

        VEČERNÍ LÍČENÍ

BEAUTY MAKE UP > > > > > IN 10 SECONDS?

instruktážní video

    SEEING IS BELIEVING!

stav "skladem"
> 2-3 dny

stav "na objednávku"
> listopad 2019
(uzávěrka 08/11 v 8:00 hod.)

další předpokládaný termín
> leden/únor 2020
ostatní dle individuální domluvy

objednávky primárně nedělíme,
odesíláme je vždy až kompletní

POSLEDNÍ AKTUALIZACE
16/10 2019

Chcete vědět víc?

 

GDPR

Ochranu soukromí a osobních údajů klienta považujeme za prvořadou povinnost.
S osobními údaji nakládáme výhradně v souladu s platnou legislativou.

Vaše osobní údaje spravuje společnost
COLORAMIX beauty s.r.o.  (IČ: 24306711)
se sídlem Slavníkova 1114/5, 169 00  Praha 6 - Břevnov.

Na této stránce vám poskytujeme informace o způsobu a rozsahu zpracování vašich osobních údajů, včetně rozsahu vašich práv souvisejících se zpracováním osobních údajů v naší společnosti.
Udělali jsme vše pro to, abyste jim co nejlépe rozuměli.

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze v rozsahu nezbytném pro poskytování služeb či výhod spojených s nákupem nebo s vaší registrací v našem systému, protože pouze tak vám můžeme poskytovat služby nebo výhody, které jsou pro vás důvodem k nákupu či registraci. Poskytnutí vašich osobních údajů je zcela dobrovolné, pokud nám požadované osobní údaje odmítnete sdělit, není možné vám umožnit nákup ani registraci. Osobní údaje nám poskytnuté jsou automatizovaně zpracovány prostřednictvím našeho systému, a to především za účelem komunikace v rámci uzavření obchodu. Zpracování vašich osobních údajů je nezbytné pro poskytování služeb spojených s nákupem nebo registrací (a následným nákupem) a je tedy naším oprávněným zájmem.

Kategorie zpracovávaných osobních údajů:
- identifikační údaje - jméno, příjmení, trvalé bydliště; název a sídlo společnosti; IČ společnosti nebo OSVČ; fakturační adresa (údaje, podle kterých vás jednoznačně identifikujeme)
- kontaktní údaje - emailová adresa, číslo telefonu, doručovací adresa (údaje, podle kterých vás můžeme kontaktovat nebo vám můžeme doručit objednávku)
- údaje o nákupním chování nebo využívání registrace (údaje o tom, jak využíváte náš internetový obchod)ali, záznamy telefonických hovorů, záznamy jiné komunikace).

Vaše osobní údaje jsou přístupné pouze nám nebo oprávněným příjemcům, a to pouze v rozsahu nezbytném pro činnost, kterou pro nás vykonávají. Jiným osobnám přístupné nejsou a naše činnost nevyžaduje, abychom předávali vaše osobní údaje ke zpracování mimo EU. Tím není dotčena případná povinnost správce tyto údaje předat subjektům, které jsou na základě zákona oprávněny si tyto údaje vyžádat. Všechny zpracovatele vybíráme výhradně na základě záruk, kterými zabezpečí technickou a organizační ochranu námi předávaných osobních údajů.

Příjemci a zpracovatelé osobních údajů:
- poskytovatelé účetních služeb za účelem zpracování účetních dokladů a podkladů k zákonné ekonomické existenci naší společnosti
- poskytovatelé IT služeb za účelem garance podpory provozu a rozvoje systému našeho e-shopu k vaší spokojenosti
- poskytovatelé dopravních služeb za účelem dopravy vašich objednávek a všech zásilek s nimi souvisejících
- poskytovatelé poštovních a komunikačních služeb včetně elektronických za účelem komunikace s vámi
- extermí poskytovatelé dalších služeb za účelem plnění vzájemných smluv nutných k realizaci zejména objednávek či dalších souvisejících služeb

Vaše osobní údaje zpracováváme vždy v souladu s právními podklady k jejich zpracování, transparentně a korektně. Máte právo se na nás kdykoliv obrátit, abyste získali informace o procesu zpracování svých osobních údajů nebo abyste mohli uplatnit níže uvedená práva, která s vašimi osobními údaji souvisejí:
- máte právo vyžádat si kopii svých osobních údajů, které o vás zpracováváme - přehled zpracovávaných osobních údajů naleznete také po přihlášení do svého profilu
- máte právo požádat nás o doplnění nebo aktualizaci svých osobních údajů, pokud jste přesvědčeni, že jsou u nás vedeny neúplně i nepřesně - opravu můžete provés také po přihlášení do svého profilu
- máte právo být zapomenuti, tj. máte právo požadovat výmaz svých osobních údajů, pokud nejsou dále potřebné pro účel, pro který je uchováváme (zejména v zákonných případech)
- máte právo požadovat omezení zpracování svých osobních údajů, pokud je nechcete vymazat, ale jste přesvědčeni o jejich nepřesnosti nebo o jejich nezákonném zpracování
- máte právo požadovat inadále zpracování vašich osobních údajů, abyste mohli uplatnit nároky, k nimž námi uchovávané osobní údaje potřebujete (např. u soudu) 
Pro uplatnění svých práv se na nás můžete obrátit emailem zde.
Vaše žádosti o uplatnění těchto práv budeme vyřizovat ve lhůtě do 30 dnů od obdržení žádosti, a to bezodkladně. Tato lhůta může být v případě potřeby prodloužena až o další dva měsíce, o čemž vás budeme rovněž bezodkladně informovat i se zdůvodněním.

Máte právo podat stížnost u dozorového úřadu, tedy u Úřadu pro ochranu osobních údajů, pokud se domníváte, že při zpracování vašich osobních údajů došlo k porušení pravidel jejich ochrany, a to na této adrese:
Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7

telefon: +420 234 665 111

Všechny vaše další dotazy ohledně zpracování vašich osobních údajů nám můžete zaslat emailem zde.

X

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).